Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έξαλλοι οι fans με την EA για την προώθηση μικροσυναλλαγών σε παιδικά περιοδικά

*
Αρκετή πίεση δέχεται η Electronic Arts καθώς οι fans ανακάλυψαν πως η ίδια προωθεί μικροσυναλλαγές του FIFA σε ένα περιοδικό παιχνίδιων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το FIFA Ultimate Team είναι το πιο δημοφιλές mode του FIFA, στο οποίο οι gamers μπορούν να αγοράσουν και να ξοδέψουν FIFA Points σε Packs για να δυναμώσουν την ομάδα τους. Επομένως, το mode αυτόματα γίνεται pay-to-win και προωθεί το τζόγο, καθώς τα packs λειτουργούν με παράγοντα την τύχη.

Ως φυσικό επόμενο, η προσθήκη της διαφήμισης που προωθεί τα FIFA Points στο περιοδικό του καταστήματος παιχνιδιών Smyths' έκανε τους fans έξαλλους, με μερικούς να θέλουν να μποϊκοτάρουν την σειρά μέχρι η EA να απαντήσει στο ζήτημα.


Τέλος, ένας FIFA Pro Player αποφάσισε εχτές να μην αγοράσει αυτή την σεζόν κανένα FIFA Point. Συγκεκριμένα, ο Tim "Tim Latka" Schwartmann της FC Schalke 04 Esports δήλωσε πως θα ολοκληρώσει την επαγγελματική του σεζόν χωρίς να ξοδέψει ούτε σεντ στο FIFA Ultimate Team.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*